חברת י. שטרן ושות' נבחרה ע"י אמות השקעות ושופרסל און-ליין מקבוצת שופרסל להקמת מרכז לוגיסטי רובוטי בשטח של כ- 37000 מ"ר במודיעין
שיכלול גם בניית משרדים, ב-7 קומות לצורך מנהלה, כ- 14,000 מ"ר, ו-2 קומות חניון תת קרקעי. על פי התכנון, ההיקף הכספי של עבודות ההקמה של הפרויקט נאמד בכ- 98 מיליון שקלים.
מחברת י. שטרן ושות', נמסר עוד כי, ביצוע עבודות ההקמה של בניין המשרדים שהחלו לפני עבודות ההקמה יימשכו כ-18 חודשים. אדריכל – גיורא הלוי. קונסטרוקטור ומהנדס – משרד יוסי שירן מחיפה.
חברת י. שטרן ושות' שותפה כיום כחברה מבצעת להקמת 1736 יח"ד בכ-16 פרויקטים שונים למגורים הממוקמים במקומות שונים בארץ כגון: ירושלים, מודיעין עילית, הרצליה, קרית מלאכי, חריש, אור עקיבא, קרית ים, נהריה ועוד. ההיקף הכספי הכולל של הפרויקטים השונים עולה על מיליארד שקלים.
חברת י. שטרן ושות, שבבעלותם של המנכ"לים המשותפים אמנון ואסף שטרן, נוסדה בשנת 1979 והיא נמנית על החברות המובילות והמוכרות בענף הבנייה בישראל. החברה שותפה לפרויקטים ציבוריים, מסחריים ותעשייתיים. בנוסף, החברה יוזמת ומבצעת פרויקטים בתחום המסחר והמשרדים בארץ ובחו"ל.